Dnevne sobe

Dnevna soba je hote ali nehote ogledalo urejenosti celotnega stanovanja in odsev skrbnosti, iznajdljivosti, okusa in življenjskega sloga lastnika. Ker je slog izraz posameznikove osebnosti, odsevajo v opremi tudi njegov osebni značaj in življenjska načela. Vse to izražajo tudi drugi prostori, a dnevna soba je najbolj reprezentančni del stanovanja, poleg tega pa ga delimo tudi z obiskovalci oziroma gosti. Zato se velja pri njenem načrtovanju še posebej potruditi.


Oprema dnevne sobe naj bo po okusu celotne družine. Pri načrtovanju opreme nam bo najbolje pomagal arhitekt oziroma oblikovalec.

Oblikovanje: kubico domino arhitekti     Izdelava: Mizarstvo TrunkeljČeprav je to navadno največji prostor v stanovanju, so prav tu za doseganje kakovosti celote zelo pomembni detajli.

V Mizarstvu Trunkelj se pri izdelavi dnevnih sob zelo posvečamo drobnim detajlom, ki veliko prispevajo k skladnemu videzu celote.

Pohištvene elemente različnih oblik in slogov, z različnimi načini obdelav, od motnega do svetlečega lakiranja, izdelujemo natančno in z občutkom za podrobnosti, v številnih barvah, ki dodajo prostorom in opremi v njih vaš osebni pečat.


Sedežne garniture in stole izdelujemo po meri in po projektih znanih slovenskih oblikovalcev in arhitektov ter v sodelovanju s kakovostnimi tapetniki in kovinarji.

 
Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam