Garderobne sobe in vgradne omare

vgradne_omareSodobna arhitektura predvideva k spalnici dva prostora, ki močno izboljšata kulturo in udobje bivanja: kopalnico in garderobno sobo.

Garderobna soba je prostor, s katerim spalnico razbremenimo odvečnega pohištva in jo bolj čisto, mirno, udobno in prijetno namenimo le spanju.

Z garderobno sobo dosežemo popolni izkoristek razpoložljivega prostora, ki daje odlično preglednost in optimalno organiziranost shranjene garderobe. Dostop do shranjenih oblačil nam omogočajo potezni obešalniki, izvlečni predali in police, obešalniki za hlače in kravate, shranjevalne košare ipd. Zaželeno je, da se vhod zapira z drsnimi vrati.

Opremo garderobne sobe, izdelane po meri, lepo dopolnjuje veliko stensko ogledalo, v katerem se lahko ogledamo v celoti. V Mizarstvu Trunkelj izdelujemo garderobne sobe in vgradne omare po vaših željah in potrebah. Z vašimi idejami in našim znanjem garderobnim prostorom omogočimo, da zasijejo v popolni funkcionalnosti in estetiki.

 
Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam