Kopalnice

kopalnice_01Kopalnica je prostor sprostitve in intime, je naša oaza miru in varnosti. V njej se končno lahko izvijemo iz oklepa stresa in drugih dnevnih tegob, poskrbimo za urejen in modni videz, ko pa nas spet kličejo dolžnosti, nam kopalnica služi kot zasebna modna brv oziroma oder za oblikovanje naše zunanje podobe.

Sodobni oblikovalski trendi spreminjajo preprosto kopalniško okolje z dodatki, kot so ležalniki, fotelji, preproge, pohištvo, diskretna svetloba, avdio- in videonaprave, rože, celo lep razgled, v dovršeno funkcionalno in tehnološko središče, ki podira ali zmanjšuje meje, nekdaj začrtane med kopalnico in preostalim delom doma. Kako daleč smo pri tem brisanju meja pripravljeni iti, pa je odvisno od tega, koliko svoje intimnosti oziroma zasebnosti ter kopalniške funkcionalnosti želimo obdržati. O tem velja pri zasnovi kopalnice temeljito razmisliti.

kopalnice_02V Mizarstvu Trunkelj sledimo usmeritvam modernega oblikovanja sodobnih kopalnic, ki jih izdelujemo po meri in vključujejo tudi kakovostne elemente lesenega pohištva. Prav leseno pohištvo v kombinaciji s kamnom ali keramiko daje kopalnici prijeten in naraven občutek kakovostnega bivanja.

 
Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam