Kuhinje in jedilnice

Kuhinje in jedilnice, ki jih v Mizarstvu Trunkelj izdelujemo po meri, odlikujejo izviren dizajn in novi trendovski materiali.

Pri izdelavi uporabljamo vse vrste kakovostnih materialov, kot so navadni in masivni les, laminati, kerok, steklo, inoks, kamen, kvarcit in keramika.
V Mizarstvu Trunkelj vse kuhinjske elemente vpenjamo v pohištveno okovje najvišje kakovosti.

kuhinjaV tehnološko dovršene kuhinje vgrajujemo kristale, sodobna svetila in drugo visoko tehnologijo. Velik poudarek namenjamo funkciji. Pri oblikovanju kuhinje v Mizarstvu Trunkelj upoštevamo sodobni način bivanja, želje in potrebe današnjega časa, kjer moderne kuhinje in jedilnice kot osrednja prostora vse bolj postajata tudi središče družabnega življenja družine in najbolj uporabljana prostora v stanovanju.

Zasnovo kuhinje in jedilnice v Mizarstvu Trunkelj ne podrejamo samo pogosto strogim minimalističnim oblikovalskim trendom, ampak sledimo tudi v zadnjem času ponovnemu prebujanju tradicionalnih oblik, pri katerih pridejo do izraza naravni materiali in klasične mizarske ročne spretnosti.

 
Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam