left direction
trunkelj_01
izdelek_02
trunkelj_03
izdelek_04
izdelek_06
right direction

Oblikovanje

Tako kot je lepa in kakovostno zgrajena stavba odsev dobrega projektiranja arhitekta in kakovostne izvedbe izvajalcev, je tudi vsak s pohištvom po meri lepo opremljen prostor rezultat uspešne realizacije idej oblikovalca in kakovostne izdelave celote ter detajlov notranje opreme.

pisarna_03Zato naročnikom svetujemo, da pri načrtovanju in oblikovanju notranje opreme sodelujejo z arhitektom oziroma oblikovalcem.

Od oblikovalca ne smemo zahtevati, da se preveč odmika od svojega idejnega projekta, sicer ta ne bo uspešen, po drugi strani pa smo naročniki tisti, ki bomo uživali v ambientu, ki nam ugaja, ali pa trpeli v takem, ki je nastal zgolj po enostranski viziji oblikovalca. Zato je zelo pomembno, da sodelujemo s takim oblikovalcem, katerega idejne zasnove in oblikovanje se bodo tudi pri dosledni izvedbi projekta ujemali z našimi željami in pričakovanji.

V Mizarstvu Trunkelj imamo dolgoletne izkušnje s pomembnimi in občutljivimi odnosi med oblikovalci in naročniki. Zato svojim naročnikom lahko ponudimo sodelovanje s priznanimi slovenskimi arhitekti in oblikovalci, kot tudi celoten inženiring, od idejne zasnove do izdelave.

 
Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam