logo

Izdelava in montaža notranje opreme za stanovanja, poslovne objekte in gostinske lokale po meri.

01/780 20 27 info@mizarstvo-trunkelj.si

Storitve

V Mizarstvu Trunkelj imamo dolgoletne izkušnje s pomembnimi in občutljivimi odnosi med oblikovalci in naročniki. Zato svojim naročnikom lahko ponudimo sodelovanje s priznanimi slovenskimi arhitekti in oblikovalci, kot tudi celoten inženiring, od idejne zasnove do izdelave.

a

Pomembni so detajli

Tako kot je lepa in kakovostno zgrajena stavba odsev dobrega projektiranja arhitekta in kakovostne izvedbe izvajalcev, je tudi vsak s pohištvom po meri lepo opremljen prostor rezultat uspešne realizacije idej oblikovalca in kakovostne izdelave celote ter detajlov notranje opreme.

Pomembnost komunikacije

Komunikacija predstavlja bistvo uspešne izvedbe. Pišite nam, pokličite, povejte svoje želje in pripravili vam bomo ponudbo.

Nebeški ambient

Ja, želimo, da je prav takšen, nebeški ambient, v katerem se boste dobro počutili. Da pa bodo pričakovanja izpolnjena, naročnikom svetujemo, da pri načrtovanju in oblikovanju notranje opreme sodelujejo z arhitektom oziroma oblikovalcem. Vnesite naravo v vaš prostor, naj zadiši po lesu.

Prostor za domišljijo

Pohištvo po meri vam omogoča prav to - prostor za domišljijo, da vaše želje in naše ideje postanejo resničnost. Skupaj. Od ideje do izvedbe.

Mizarstvo Trunkelj

Želimo vam ponuditi samo najboljše. Skrbna izbira najkakovostnejših materialov, dodelanih detajlov ter visoka kvaliteta izdelave je prava izbira za vas. Zaupajte nam, zaupajte izkušnjam.

z

Najvišja kakovost

Dolgoletna tradicija in najvišja kakovost izdelave, ki je vedno naše prvo vodilo.

v

Inovativne rešitve

Z inovativnimi rešitvami se želimo posvetiti vsakemu kupcu posebej.

c

Moderno oblikovanje

Ponudimo vam moderno oblikovanje opreme prostorov, od idejne zasnove do izdelave.

n

Najboljši materiali

Premišljeno izbiramo najboljše materiale in jih kombiniramo z modernim oblikovanjem.